hétfő, július 15Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

Murexin Energy EPS ragasztótapasz – Megbízható megoldás kül- és beltéri felhasználásra

A Murexin Energy EPS ragasztótapasz egy gyárilag előrekevert, kiváló minőségű ásványi ragasztótapasz, amelyet magas ragasztóképessége és könnyű feldolgozhatósága tesz ideálissá kül- és beltéri alkalmazásokhoz. A termék különösen alkalmas polisztirol lemezek ragasztására, üvegszövet beágyazására, valamint tapaszolási és simítási munkákhoz sima, teherbíró vakolatokon és betonfelületeken.

Műszaki adatok

– Kiszerelés: 25 kg-os zsák

– Maximális szemcseméret: kb. 0,6 mm

– Hővezetési tényező (λ): kb. 0,8 W/mK

– Páradiffúziós ellenállási szám (μ): kb. 50

– Rétegvastagság: min. 2,5 mm; max. 4 mm

– Vízszükséglet: 6-7 liter/ zsák (25 kg)

Anyagszükséglet

– Ragasztás: kb. 4-5 kg / m²

– Tapaszolás: kb. 4-5 kg / m²

A Murexin Energy EPS ragasztótapasz optimális választás azoknak, akik megbízható és hatékony megoldást keresnek építési vagy felújítási munkáikhoz. A termék kiváló hővezetési tényezője és páradiffúziós ellenállási száma biztosítja a megfelelő hőszigetelést és a nedvesség megfelelő kezelését. A rétegvastagság könnyen szabályozható, így különböző alkalmazási területeken is jól használható.

A könnyű feldolgozhatóság és az egyszerű keverési arányok révén a Murexin Energy EPS ragasztótapasz gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Az anyag vízigénye 6-7 liter zsákonként, ami biztosítja a megfelelő konzisztenciát és tapadást minden alkalommal.

Összességében a Murexin Energy EPS ragasztótapasz egy kiváló választás mind szakemberek, mind otthoni felhasználók számára, akik biztosra szeretnének menni a polisztirol lemezek ragasztása és a felületkezelési munkák során. A termék magas minősége és megbízhatósága garantálja a hosszú távú elégedettséget és tartósságot.