vasárnap, június 23Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

Terrán Synus Colorsystem meggypiros tetőcserép – könnyű, tartós, és stílusos

A modern otthonok kialakításánál és felújításánál kulcsfontosságú a megfelelő építőanyagok kiválasztása. A Terrán Synus Colorsystem meggypiros tetőcserép egy olyan innovatív megoldás, amely nem csak esztétikailag emeli ki otthonát, de hosszú távon is előnyös befektetés a tartósság és az ellenálló képesség tekintetében.

Az egyedi meggypiros színvilágú Terrán Synus tetőcserép 3,9 kg-os könnyedségével kivételes választásnak bizonyul, nem terheli túl az épület szerkezetét, így a régi, felújításra szoruló tetők esetében is ideális választás. A beton alapanyagú cserép rendkívüli ellenálló képességet biztosít az időjárás szélsőségeivel szemben, garantálva ezzel az otthon tartósságát és biztonságát.

Terrán Synus tetőcserép műszaki adatai:

A műszaki adatok alapján a Terrán Synus cserép rendkívül gazdaságos választás: egy raklapon maximum 252 db cserép szállítható, és csupán 10 db cserép szükséges egy négyzetméter tetőfedéséhez. A cserép befoglaló méretei – 330 x 420 mm – és a 300 mm-es fedési hossz optimalizálják a tetőfedés folyamatát, miközben a cserép 3,9 kg-os tömege könnyűvé és kezelhetővé teszi a munkát.

Válassza a Terrán Synus Colorsystem meggypiros tetőcserepet, ha egy könnyű, mégis rendkívül tartós és stílusos megoldást keres otthona tetőfelújításához. Ez a termék nem csak hosszú távon óvja meg otthonát, de azonnal növeli annak esztétikai értékét is, köszönhetően a meleg, meggypiros árnyalatnak, amely különleges karaktert kölcsönöz minden épületnek.

Tegye otthonát ellenállóbbá és stílusosabbá a Terrán Synus Colorsystem meggypiros tetőcseréppel – a könnyedség, tartósság és szépség harmóniájával.