vasárnap, június 23Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

A Válaszfal Építés Mesterfogásai: Ismerd Meg a LeierPLAN 12 N+F Csiszolt Téglákat!

Az építőiparban mindig ott lebeg a levegőben a fejek felett a kérdés: hogyan lehetne hatékonyabban és környezetkímélőbben építkezni? Nos, itt van egy érdekes válasz: a LeierPLAN 12 N+F csiszolt kerámia falazóelemek, amelyekkel új, pontosabb és gazdaságosabb falakat építhetsz. Engedd meg, hogy megosztassak veled néhány érdekességet és előnyt ezekkel a kiváló falazóelemekkel kapcsolatban!

A Legpontosabb Falazat
Az egyik legnagyszerűbb dolog a LeierPLAN tégláknál a milliméter pontos méretpontosság. Nem csak az elemek egymás közötti méretei pontosak, hanem az anyagmennyiség is pontosan tervezhető, és a fal kinézete és geometriai mérettartása is tökéletes lesz. Az egységes méreteknek köszönhetően kevesebb vakolat szükséges, és az építési költségek csökkenthetők.

Környezetbarát Építés
A LeierPLAN 12 N+F téglák környezetbarát építést tesznek lehetővé. A csiszolt téglák kiválóan használhatók ragasztóhabos vagy vékonyágyas falazóhabarcsos technológiával, ami sokkal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, mint a hagyományos falazási módszerek. Az élőmunka igénye is alacsonyabb, és már 24 óra után tökéletes a kötés. Az egész munkafolyamat hatékonyabb és tisztább.

Kisebb Habarcs- és Vízigény
Az építési költségek további csökkentésének kulcsa a habarcs- és vízigény csökkentése. A nútféderes kialakításnak köszönhetően a függőleges habarcstöltésre nincs szükség, ami jelentősen megtakarít habarcsban. Ez nem csak pénzt takarít meg, hanem környezetbarátabbá is teszi az építést.

Műszaki Adatok:
Névleges méret: 10 × 50 × 24,9 cm
Anyagszükséglet: 8 db/m2
Raklapmennyiség: 96 db/raklap
Elem tömeg: 9 kg/db
Hőátbocsátási tényező vakolt falazatra U-érték: 1,23 W/m2K
Tűzvédelmi osztály: A1
Súlyozott laboratóriumi léghanggátlási szám: 35 dB

A LeierPLAN 12 N+F téglák nem csak a kivitelezési folyamatot teszik könnyebbé és gyorsabbá, de környezettudatosabbá is, így egyre több építkezésen választják őket. Ha hatékonyabb és gazdaságosabb építkezést szeretnél, akkor érdemes elgondolkodnod ezeknek a tégláknak a felhasználásán!