vasárnap, június 23Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

Hogyan Védekezz a Hideg és Meleg Ellen: Családi Házak Hőszigetelése Az Austrotherm Grafit Reflex Lemezzel

Ha az otthonod meleg és kényelmes, akkor te is az leszel! Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy otthonodat ideális hőmérsékleten tartsd, és az energiaszámláidat is alacsonyan, a megfelelő hőszigetelés alkalmazása. Az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez kiváló választás lehet a családi házak számára.

Ez a lemez különleges, mert egyik oldalát rózsaszín festékkel vonják be, és az anyag GRAFIT® típusú expandált polisztirol. A GRAFIT® Reflex-nek köszönhetően a hővezetési tényezője lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos fehér homlokzatszigetelő lemezeknek. Tehát, amikor a hideg idő beköszönt, és a fűtésed üzemel, ez a lemez segít abban, hogy az otthonodban tartott meleg is ott maradjon. De ez még nem minden! Az Austrotherm Grafit Reflex lemeznek van egy másik titkos fegyvere: a rózsaszín festék bevonat. Ez a bevonat megakadályozza, hogy erős napsütésben a lemez felülete túlzottan felmelegedjen. Tehát nyáron is jól jöhet, hogy otthonod hűvös maradjon.

Ahhoz, hogy az Austrotherm Grafit Reflex lemezt használhasd, csak ragasztóval kell bekenni a festetlen oldalát, így a világos felület hatékonyan visszaveri a napsugarakat. Emellett ez a lemez ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint az AT-H80 és a GRAFIT® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezek.

Az Austrotherm GRAFIT® Reflex és más expandált polisztirol hőszigetelő lemezek olyan megoldást nyújtanak, amely hatékony hőszigetelést biztosít az épületek minden részén. A megfelelő hőszigetelés tartós épületeket és gazdaságos működtethetőséget biztosít.

Ha értékeled otthonod komfortját és a megtakarítást, akkor az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez egy kiváló választás lehet számodra. Védd otthonodat a hideg téli szelektől és a tűző naptól egyszerűen és hatékonyan ezzel a különleges anyaggal!