vasárnap, április 21Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

Műemlék Gerébtokos Ajtó-Ablak Rekonstrukció – Új Thermo Üvegezés És Korszerű Hő-Hangszigetelés

A műemlék gerébtokos ajtók és ablakok rekonstrukciója során az új thermo üvegezés jelentős javulást hoz a hő- és hangszigetelés terén. A régi, 120 éves kapcsolt gerébtokos ablakok eredeti üvegezésének cseréje egy argon gázzal töltött, low-e bevonatos, 2 rétegű, 24 mm vastag thermo üvegre nyújt megoldást, mely hatékonyan modernizálja az ablakokat, miközben megtartja a műemléki értékeiket.

A műemlék gerébtokos ajtók és ablakok rekonstrukciója során az új thermo üvegezés jelentős javulást hoz a hő- és hangszigetelés terén.

Hőszigetelés: A thermo üvegek vastagsága és a benne található argon gáz és low-e bevonat kombinációja hatékonyan maximalizálja az ablakok hőszigetelését. Ez különösen fontos tényező az épület energiatakarékosságában, mivel csökkenti a hőátbocsátást. A télen kevesebb hő szivárog ki az ablakokon, tetőablakokon, míg nyáron csökkenti a túlzott hő bejutását. Ezáltal optimalizálja az épület energiafelhasználását és csökkenti a fűtési és hűtési költségeket, miközben kíméli a környezetet.

Hangszigetelés: A thermo üveg 24 mm vastagsága jobb hangszigetelést nyújt a hagyományos, vékonyabb üvegekhez képest. Az argon gáz réteg és a low-e bevonat tovább csökkenti a hang terjedését. A gáz sűrűbb, mint a levegő, így hatékonyabban elnyeli a hanghullámokat. Ez az újabb technológia jelentősen csökkentheti a külső zaj behatolását az épületbe, teremtve ezzel kellemesebb, komfortosabb környezetet mind otthonban, mind az irodában.

Az új thermo üvegezés tehát nemcsak a műemlék gerébtokos ablakok megőrzését szolgálja, hanem korszerűsíti és optimalizálja azokat a jelenkori igényekhez, garantálva a magas szintű hő- és hangszigetelést. A Varga Faipar Kft szakértői segítenek a rekonstrukció teljes folyamatában, biztosítva az Ön otthona vagy irodája modernizált, komfortosabb és energia hatékonyabb környezetét.