vasárnap, június 23Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

Semmelrock Citytop Smart térkő: A kert és udvar ékszere

A Semmelrock Citytop Smart egy közkedvelt, különleges színekben rendelhető térkő, amely tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék szebbé tenni környezetüket. A Semmelrock Citytop család tagjaként ez a térkő nem csak esztétikus, hanem praktikus is, számos előnyös tulajdonságával és változatos felhasználási lehetőségeivel.

Legfontosabb jellemzők

A Semmelrock Citytop Smart térkő legfőbb jellemzői közé tartozik a kvarchomokkal kevert felület, amely tartósságot és elegáns megjelenést biztosít. A diszkrét színeknek köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe, legyen szó modern vagy klasszikus stílusról. A térkő más Semmelrock rendszerekkel is kombinálható, így a kreatív ötletek megvalósítása gyerekjáték. További előnye, hogy géppel rakható és jól variálható, ami megkönnyíti a lerakást és a különböző minták kialakítását.

Alkalmazási területek

A Semmelrock Citytop Smart térkő sokoldalúan használható, ideális választás kerti és ház körüli utakhoz, garázsbejáratokhoz, valamint parkolókhoz. A különleges színek és a letisztult dizájn révén bármely területet feldob és egyedi hangulatot teremt.

Műszaki adatok

A térkő műszaki adatai is figyelemre méltóak:

Egy sorban 1,12 m² térkő található.

A térkő vastagsága 5 cm.

A súlya 1512 kg/raklap.

Egy raklapon 13,4 m² térkő található.

A minimum rendelhető mennyiség 1 sor, azaz 1,12 m².

A méretei: 20 x 13,3 x 5 cm.

Színek

A Semmelrock Citytop Smart térkő öt különleges színben rendelhető:

Barna mix, Grafit-terra, Karamell, Középbarna, Őszilomb, Szürke.

Ezek a színek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és környezetének leginkább megfelelő változatot.

 

A Semmelrock Citytop Smart térkő nemcsak szépíti, hanem tartósabbá is teszi az Ön környezetét. Ha pénztárcakímélő, de mégis esztétikus megoldást keres, akkor ez a térkő tökéletes választás. Válassza a Semmelrock Citytop Smart térkövet, és élvezze a minőséget és a stílust hosszú éveken át!