vasárnap, június 23Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

Leier Balneum térkő gránitszürke – Dinamikus elegancia a burkolatban

A Leier Balneum térkő gránitszürke változata egy különleges és praktikus megoldás mindazok számára, akik elegáns és tartós burkolatot szeretnének otthonukba vagy közterületre. A kombinált csomagolással három méretben kínált Balneum 5 cm vastagságú térkövünk az egyszerű rakáskép ellenére dinamikus eleganciát kölcsönöz a burkolatnak.

A burkolat jellemzői

A gránitszürke szín és a földszínek kombinációja lehetőséget biztosít a környezetbe illesztésnél, visszafogottságot és természetességet sugározva. Ez a sokoldalúság különösen fontos, amikor egy adott tér stílusához és hangulatához szeretnénk igazítani a burkolatot.

Használati területek

A Leier Balneum térkő kapcsolódási rendszere kiválóan alkalmas gyalogos, személyautós és alkalmankénti tehergépjárműves terhelésre is. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy a térkő mind köztereken, mind otthoni felhasználásra ideális választás legyen.

Termékjellemzők

A Balneum térkő minden egyes négyzetmétere három különböző méretű elemet tartalmaz, melyek a következők:

25×16,6 cm

20×16,6 cm

15×16,6 cm

A térkövek 5 cm vastagságúak, kvarchomok kopóréteggel készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kopásállóságot. Az N+F kialakítású távtartó elemek könnyű telepítést és stabil illeszkedést tesznek lehetővé. A natúr felület pedig természetes megjelenést biztosít.

Összegzés

A Leier Balneum térkő gránitszürke színe és kombinált csomagolása révén egyszerű, mégis elegáns megoldást kínál bármilyen burkolási projekthez. A kiváló anyagminőség és a változatos méretek lehetővé teszik, hogy a térkő minden igényt kielégítsen, legyen szó gyalogos útvonalról, autóbeállóról vagy akár teraszburkolatról. Válassza a Leier Balneum térkövet, hogy otthona vagy köztere dinamikus és elegáns megjelenést kapjon!