vasárnap, június 23Minden ami építkezés, felújítás, lakberendezés
Shadow

A Bakonytherm 25 NF csiszolt tégla – Az ideális választás passzív-házakhoz

Ha házat építünk vagy felújítunk, egyik fő szempontunk legyen az energiatakarékosság és a jó hőszigetelés. A Bakonytherm 25 NF csiszolt tégla ilyen körülmények között válik igazán értékessé. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért jó használni ezt a falazóelemet, és miért érdemes figyelmet szentelni a technikai paramétereknek.

A Bakonytherm 25 NF csiszolt tégla olyan falazóelem, amely kiemelkedő hőtechnikai tulajdonságokkal büszkélkedhet. Az alábbiakban részletezzük, miért érdemes ezt a téglát választani a teherhordó falazatok építéséhez: Magas hőszigetelési érték (hőátbocsátás: 0,9 W/m2K): A tégla hőátbocsátása kifejezetten alacsony, így kiváló hőszigetelést biztosít az épületnek. Ezáltal a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők, és az épület energiatakarékosabbá válik.

Kiváló statikai tulajdonságok: A Bakonytherm 25 NF tégla nagy nyomószilárdságú, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas teherhordó falazatok építéséhez. Ez a tulajdonság hosszú távon biztosítja az épület stabilitását és megbízhatóságát.

Passzív-házakhoz való alkalmasság: A tégla kifejezetten ajánlott passzív vagy passzív-ház jellegű épületek teherhordó falazatainak építéséhez. Ezek a házak a legmagasabb szintű energiahatékonyságot képviselik, és a Bakonytherm 25 NF tégla hozzájárul az épületek hőmegtartó képességéhez.

Mérete és anyagszükséglet: A tégla mérete 250x375x238 mm, és az anyagszükséglet 10,5 db/m2 vagy 42 db/m3. Ez lehetővé teszi a hatékony és gazdaságos falazat kialakítását.

Tömeg és csomagolás: A Bakonytherm 25 NF tégla könnyű, mindössze 16,71 kg/db súlyú. Egy raklap 60 db téglat tartalmaz, ami megkönnyíti a szállítást és az építést.

Az energiahatékonyság és a jó hőszigetelés kulcsfontosságú szempontok az építkezés során, és a Bakonytherm 25 NF csiszolt tégla ideális választás ezeknek a kritériumoknak való megfeleléshez. Ezzel az anyaggal olyan épületeket hozhatunk létre, amelyek nem csak környezetbarátak, de hosszú távon is költséghatékonyak.
Ha passzív-házat épít, vagy csak egyszerűen kiváló hőszigetelésre van szüksége, ne habozzon választani ezt a kiváló minőségű falazóelemet. Az Ön és környezetünk is jól jár vele!